在此刊登
搜尋 配對
808項資訊

34大行業涵蓋生意買賣轉讓商機,3000個生意商機轉讓,你有得揀。 被動收入無可能來自每天打工生活,邊個話打工同小本創業唔可以共存。 人生終結前,你會後悔不曾創業嗎?
商業 / 生意頂讓香港創業Hong Kong Startup

PS Love Matching 為忙碌工作而缺乏交友機會的你,提供一個快捷亦安全的交友途徑,為客戶尋找和配對適合的終生伴侣!

營運一盤生意,不論日常運作或伙伴之間共商大計都需要一個合適的工作室/辦公室!若果是零售/美容/美甲行業,一間優質的樓上舖更是必須!所以 CoreLinker 其中一個範疇是為初創 / 中小企老闆配對合適工作室和樓上舖。

HelperPlace 是一個在香港創立的網上外傭平台,我們致力於提供透明、公平的配對平台,以合理的價格幫助僱主找到合適的幫手。創立至今已有超過160,000 名使用者,來自香港、新加坡、菲律賓、印尼、沙地阿拉伯等。 歡迎瀏覽我們的網站:https://www.helperplace.com

最新資助申請:科技券計劃申請及企業支援計劃申請。成立公司一日即開,免費代理 。專業會計,安排核數,報稅,公司秘書,周年申報,新合約客戶送(首年免費會計),即電6702 2519。一條龍服務,創業首選。
商業 / 會計及稅務永豐會計事務所有限公司

1歲乖乖女布偶想搵男朋友 性格溫文,絕育前想搵個男朋友留後 希望男朋友可以黎女方屋企 事成後給男方1隻BB
c寵物 / 寵物配種chrischu1226

呢排發情中, 想搵女朋友。自問佢都靚仔既~
j寵物 / 寵物配種jfung109

品種:英短銀影 生日:9月7日(處女座) 歲數:8個月大 性格:小暖男 唔怕生保 咩人都抱得 成日同你傾計 對象:英短囡囡(純白或銀影) 有意pm詳談。

英短藍貓,女仔,7個月大,靚糧,搵定男朋友配種。首選藍白英短,其次藍英短,男方可自選一隻留後,有意pm詳談。

美短加白仔仔 隨緣揾女朋友 生完絕育

1歲布偶仔仔找女朋友(HK) 貓貓性格 活潑開朗 喜歡喵喵叫 很黏人 和主人睡在一起 想找一名也是布偶女朋友 配種後可以給女方任選一隻貓咪 有意WhatsApp: 56684135
m寵物 / 寵物配種mickey11228

英短藍金女 9月個月大,靚糧,日日食魚油,想搵定英短藍金仔配種,生完寶寶可以配男貓爸爸家一隻,謝謝!
C寵物 / 寵物配種Catherine chan

金吉拉1歲女🐱剛開始發情想搵男朋友 生完可比返1隻你留後🙏🏻or whatapp傾🙏🏻

靚女英短混布偶,絕育前想搵個男朋友留後.^_^
S寵物 / 寵物配種Siu steven

雲石公,求深色邊牧女,想留兩隻

1歲英短銀漸層想找男朋友 留後之後就絕育

純種稀有豹貓花色*雪豹*,花色好靚花紋明顯,性格嗲人唔怕陌生人,健康活潑又精靈,依家1歲半,身體健康無任何大病痛,想絕育前搵番隻豹貓男朋友生番兜bb養多隻!

10個月英短純白銀影貓仔搵女朋友配種留後。現尋純種英短貓女,首選銀影。男方自選要1胎。貓仔正值發情期,絕育前配種。有合適貓女請 WhatsApp 聯絡詳談。
M寵物 / 寵物配種Mayghome

有意請WhatsApp 65959115 希望仔仔可以來屋企
D寵物 / 寵物配種Dennischeuk

請問大家有麼有自己家的男布偶貓可以配種啊,我家的布偶女孩開始發情了,多謝!如有請聯繫我
  • 顯示更多
篩選 ×
按分類