德文捲毛貓 德文帝王貓 白色捲毛寶寶 德文貓 WhatsApp:60648694
ookkk

森林貓挪威森林貓 WhatsApp:60648694
ookkk

緬因庫恩貓緬因寶寶庫恩貓緬甸貓 WhatsApp:60648694
ookkk

美國短毛貓bb/美國短毛貓/美短bb/美短/美短起司bb/美短起司/美短加白bb/美短加白 WhatsApp:60648694
ookkk

想玩真豆柴,唔洗去到京都咁遠,香港就有得玩。今日香港充斥土地問題,唔係每一個家庭都適合養狗,買左狗返屋企先發覺不合適比比皆是,而領養又想養BB, 有很多客人黎過豆+柴cafe, 原來幾歲狗狗都可以好乖,打破只想領養BB的壞習慣。狗仔輪班招呼客人,獸醫定期檢查。食得好住得好,先有精力同客人玩。人既是非總比狗毛多,同豆柴玩最舒壓,為免排隊等候,黎之前請whatsapp 59318931留位(自備散紙)
KKAPOKKU PETTO SHOPPU

Hooman By The Sea 以狗的品種命名熱狗, 各款式的熱狗都各具特色和創意。

Black Sugar Coffee 以柴犬為主題的咖啡室, 食物及飲品選擇豐富, 而且環境舒適。

柴太郎咖啡店內,擺放很多柴犬的擺設、照片和壁畫, 很受柴犬愛好者歡迎。

貓店街擁有十多隻貓咪, 非常適合貓奴們到此一遊

Cafe IDEA 已開業八年, 以貓貓為主題的cafe, 環境乾淨舒適,食物款式多,質素可媲美西餐廳。

Mr. & Mrs. Cat Cafe 全新概念貓咪甜品屋! 全店現有共9隻貓店員!

阿貓地攤一個充滿愛心的貓cafe, 深受愛貓人士喜歡。

URBAN Cafe 是一間具人氣,性價比高的旺角樓上貓貓Cafe

On Dog Dog Cafe 全港唯一間以大型狗隻為主題的共享樂園,這裹環境療癒、輕鬆、無拘束,場內歡迎拍攝貓狗,極限性豆貓豆狗,是給愛狗愛貓的人過足癮的小地方。

Teddy& Poodle Cafe 參考外國營運概念和傳統Cafe ,不同的是Cafe不是以食物為主,而是客人與狗狗相處為重點,透過互動了解正確飼養知識及培養應有的責任!

PRIVATE i Concept Store 是全亞洲第一間人寵共融,內外兼備的潮流概念店

Chill Inn 係一間新派東南亞西餐廳, 另有千幾呎嘅寵物共享空間, 畀貓貓狗狗嘆住冷氣自由走動!

Five by 5 是真正的Pets Friendly派對活動場地

PetChild 寵物派對場地可容納人數/狗數:30人+30狗都仍有空間

Dog Dog Come Wonderland 嶄新概念的一站式寵物會所,提供寵物美容護理、室內恆溫游泳池、犬隻訓練、戶外遊樂場及派對服務!
我是商家
我想 ....
登記公司目錄 公司資料
以下為公開資料, 公眾將可檢閱
業務聯絡方式
以下為公開資料, 公眾將可檢閱
登錄資料 通訊資料

已完成提交 !


請留意你提供的通訊電郵或電話,我們的審核人員可能會聯絡你。
刊登寵物樂園及餐廳分類廣告
於新視窗打開 ...
下一步
我的快速搜尋
咦?你未儲存任何快速搜尋啊
廣告
公司目錄
廣告