Creative 無線藍芽耳機長氣王!

Pure Wireless WP-350 及 WP-250 同時旋風式襲港


Creative Pure Wirless WP-350 及 WP-250 立體聲藍牙耳機革命起義,勢破傳統單聲道藍牙耳機,打造音質最強通話最長神話。
市面上咁多形形色色既Wireless Bluetooth Headset,邊款先係最好?又有好多朋友向我提及過,有唔少Bluetooth Headset只係單邊設計,換句話黎講即係無立體聲,而且聽歌睇戲好快又無電,究竟邊款先係最靚聲最長氣最有型既耳機?有無人可以答得到我呢?
無錯喇~今次終於話比大家知一個完美既答案!就係Creative 最新推出既Pure Wireless Bluetooth Headset WP-350同WP-250啦!!隱藏式的高質收音Mic幫您擺脫笨重、阻手阻腳既伸桿,體驗如水晶般既清晰純淨通話, 而且, 只需要充電一個鐘,你就可連續傾足九個鐘, 打造音質最強通話最長神話。

超長氣電池,無間斷與他/她盡情通話

要創造神話,當然要有佢驚人之處!如果看過“那些年”的你,我想你絕對唔會浪費與他/她通電的時間!這次Creative Pure Wireless WP-350 同 WP-250就能達到您要求!只需要充電一個鐘,你就可連續傾足九個鐘!內置高容量電池,比起同級產品多出1倍續航能力,咁你就唔洗驚傾傾下無左聲喇!

創下另一神話,最強通話引擎,完美清晰通話

隱藏式的高質收音Mic幫您擺脫笨重、阻手阻腳既伸桿,體驗如水晶般既清晰純淨通話。內置“超清晰通話引擎”技術,耳機既抗噪能力強大得令你無法想像,就算你身處極之嘈雜既環境都完全無問題,您唔洗刻意提高嗓門比其他人聽到


擺脫舊有單聲道,盡情享受立體聲高音質快感

如果你仲係用緊舊時既單邊藍牙耳機?快D換左佢喇!想聽歌睇戲傾電話都有高質素享受,就要 Creative Pure Wireless WP-350 及 WP-250,兩款耳機同時可以為你送上。活躍動感的聲音令音樂更具節奏感,頻率更清脆悅耳, 適合愛聽pop music 之用家, 深沉的重低音更令你的身體與音樂融為一體!WP-350更具備Neodymium 技術,,原廠並已準確調節,無拘束的影院級電影音效完全盡入耳窩,而且完全適合長時間使用的音樂發燒友,繼續Rock & Roll!



備有apt-x 高速傳送技術,聲畫從此互相緊隨

獨有的apt-x技術可以高速連接高音質輸出效果,無論多複雜之高質轉輸, 圴可無失真下播放,不再經常出現於藍芽耳機接駁時聲話不同步的問題, 通話絕不再被打斷,助你享受更高質音效!

操作性能更簡單更方便更快捷

無需5秒鐘,即可連接你的藍芽音樂裝置,當你使用過一次,以後不再需要繁繁複複不斷重覆搜尋,只要開啟耳機和電話的藍牙裝置就會自動辨認,即時連線。另外機身有齊藍牙,聽電話,調較音量,飛歌六個按鍵,無論聽歌或語音通話,1 Click就可以。更加快捷操作你的無線裝置,輕易上手無難度!


舒適的配戴設計,輕便的攜帶

WP-350輕量型壓耳式設計及柔軟的人造革耳墊保證了配戴的舒適性。舒適的耳綿設計,即使長時間的收聽音樂及對話,都不會為令用家感到痛楚及疲累,可摺式的耳模,為用家帶來貼心的便攜方式,方便用家容易收藏!


WP-350建議零售價:HK$ 888



為你運動風格增添色彩

喜歡做運動的你一定會愛上WP-250的入耳式頸後配戴設計。除了入型入格之外,令到配戴耳機時更穩固,極其適合運動時使用。即使進行劇烈運動都不會輕易掉落。
更貼心的為你獻上保護袋和三對不同大小的耳塞,讓您選擇最適合自己的使用。


WP-250建議零售價:HK$ 588


聯絡方法
昱忠科技(香港)有限公司
電話:2686 8011
E-mail: marketing@yutron.com.hk

補充資訊
Mall-E 精選產品
https://88db.com.hk/Photo-AV/Special-Offer/ad-4734539/