Hide in 20s

https://88db.com.hk/Pet/Buy-Sell/ad-5576628/

由於要工作,想養少一點,還有3女,6個月至8月大,全部傷了1隻眼晴,冇需食藥睇醫生,冇需特別照顧,正常一樣生活,找愛心人,領養費$2000,如有興趣請whatsapp我查詢及拎相,冇意切勿打擾,謝謝!

 

CFA後代異短,有多隻,未能盡錄,(舊客優先),請查詢!

專門做(異國短毛貓),其他品種絕對沒有,十多年經驗,住家繁殖,不帶外出,只限上門睇,見父母,有預訂,有帶走,有仔有女,多顏色選擇,包1針私家疫苗,包杜蟲,包細bb美容!

絕對保證(優良基因,一字鼻,頭大,粗壯,純種,一定短毛,健康,活潑,溫馴,可愛,得意,痴人),售出貓咪亦會保持聯絡,會教您養,可以外出旅遊暫托照顧,亦可以運送外地!

只限各位whatsapp聯絡我,其他聯絡不回覆,冇誠意玩野放飛機鬼鬼鼠鼠請過主,請各位自重,謝謝!

大家養寵物前請諗多一諗,要有時間及愛心,付責任,唔好玩玩下!

以上圖片係本人所有,唔好拎我相片當作您的,一經發現,定必追究到底!

 

營業時間
星期日 全日營業
星期一 全日營業
星期二 全日營業
星期三 全日營業
星期四 全日營業
星期五 全日營業
星期六 全日營業
補充資訊
寵物選項
單一/多隻寵物轉讓
異國短毛貓
單性
留言 顯示 
顯示留言