訂製珠寶

訂製珠寶

Fandy Li Jewelry Design Studio 擁有多年設計經驗,緊貼潮流前線,致力於打造個人品牌。為各位喜歡首飾的朋友、客戶提供多元化的設計產品。歡迎大家到https://fandydesignstudio.boutir.com或Facebook訂購。
營業中本日24小時營業
Fandy Li Jewel
Gold

Gold

We Sell Gold,Diamonds,Copper cathode,If you interested ,Please Kindly Visit our Website Copy & Paste this Link if it's not Clickable :http://www.robertsongoldmining.com/ We Always look forward for
未指定營業時間
Donald Robert
HK

HK

Hong Kong's award winning diamond supplier and bespoke jeweller
未指定營業時間
beesdiamonds
共享經濟

共享經濟

只要你符合以下任何一個條件,都可以聯絡我們成為合作的品牌。 1. 香港自營品牌 2. 專營代理外國品牌公司 (歐美日韓均可) 3. 專營代購業務
未指定營業時間
Grace Supply Chain Group
特種紙

特種紙

供應各類高檔藝術紙、特種紙、色咭、仿皮紙、超感紙、原槳紙、觸感紙
未指定營業時間
金興紙業
珠寶電繪

珠寶電繪

專業Freelance 3D Matrix, JewelCAD電腦繪圖, 代客設計及生產18K珠寶首飾, 繪製之電腦圖均可直接岀臘製作銀版或金貨, 提供代出臘, 改圖改款改size服務。
未指定營業時間
Yuki

For commercial use, I can deisgn the accessories and draw in CAD for you to do manufacturing. And the deisgn can follow yours or your companys required. From the order apply till to the design comple
未指定營業時間
Flow Wong

Flow Wong - Freelance designer, graded in Hong Kong Design Institute. Good at CAD drawing and teaching
未指定營業時間
Flow Wong

jewellery design photoshop rhino3D vray
未指定營業時間
roy lam

MAJADE DESIGN是本地原創品牌,為香港註冊商標。我們的理念是“ From our imagination right into your hands",以我們的原創設計帶給你嶄新,獨特的創作意念。MAJADE珠寶設計師Morris擁有超過10年珠寶設計經驗,對世界各地珠寶首飾潮流有深入瞭解。
未指定營業時間
majade

出租展覽飾櫃 $1500 三天
未指定營業時間
MayPro

mio senso是由香港珠寶設計師何思敏小姐(Helen Ho)創立的品牌,從意大利文翻譯過來﹐mio senso解作「我的感覺﹑我的風格」。這意思就是代表著我們的宗旨﹐把充滿獨特氣息的珠寶首飾﹐帶入您們每天的生活中。它們不僅是漂亮﹐而且最重要的﹐是代表著您的個性和品味。
未指定營業時間
miosenso

本 公 司 早 期 的 業 務 是 專 門 設 計 及 製 造 珠 寶 、 水 晶 等 禮 品 . 一 直 為 我 們 尊 貴 的 客 戶 度 身 訂 造 , 建 立 獨 一 無 異 的 產 品 設 計 為 己 任 .
未指定營業時間
盈意水晶

本公司是香港唯一的戒指專門店,相對市面上普遍的珠寶首飾零售商店,我們更專注經營婚戒、情侶戒,以及為客人設計各種戒指。
未指定營業時間
1266forevercouple.com.hk

手做頭飾...郵寄以掛號形式, 本地買家不收郵費! 東鐵沿線交收只限星期六及星期日
未指定營業時間
Cats Shop

stone cutting and polishing, lapidary, alloying and gold refining. It also has fully-integrated diamond cutting and polishing facilities in China.
未指定營業時間
Continental Jewellery (MFG) Ltd.

創辦人Ivan Keung對首飾有濃厚的愛好, 於是便開設了這家店舖,一手包辦設計及製作,希望滿足顧客的獨特喜好!除此以外,所有純銀物品的製造及維修,也可向本店查詢。
未指定營業時間
銀匠

We craft our fine jewellery with gold and silver using a wide variety of precious and semi-precious stones.
未指定營業時間
KIMLAI

Joyful Jewellery is a professional jewellery manufacturer whom the founder with 20 years experience. Our philosophy is to bring customer feeling “JOYFUL” by providing high quality jewellery
未指定營業時間
Joyful Jewellery Co.