Hide in 20s

https://88db.com.hk/Car-Bike/Car-Wash-Beauty/ad-5525895/

本公司 (隨意門上門汽車美容) 成立於2016年。

如有任何查詢或疑問,歡迎與我們聯絡:6633 9489 / 6565 9989.

隨著年代既轉變,古老的手工打蠟已經買少見少,相信市面上你亦難以尋找,科技除了帶走人與人之間的互動外,亦帶走了某些傳統,到底是人手打蠟好還是拋光機好? 過程或許辛苦、但我們極度享受客人欣賞、回頭。本公司深信客人認同是我們最大的滿足感。

本公司另設有原銀奉還承諾,凡光顧完工後,對本公司服務有任何不滿意,可免費回頭至客人滿意為止,倘若客人仍然不滿意,即可原銀奉還。

有無試過在家中傳個訊息就可以約時間?安坐家中,就可以有人上門同你部車執靚仔?有無試過不滿意仲可以原銀奉還?有無試過約左人行街睇戲食飯,仲有人可以大汗細汗幫你做到嚇死隔離?我地通通幫到你!

《隨意門上門汽車美容》為各車行,車房,機構及個人客戶提供專業上門汽車美容服務,服務內容包括:洗車、打蠟、全人手打蠟、去除車身花痕、車身鍍膜、車身去污、玻璃去污、玻璃鍍膜、內寵清潔、絲絨起漬、泥膠起漬、全車吸塵、高溫蒸籠、內籠翻新、洗清車頭等‧‧‧‧‧‧

補充資訊
詳細資料
廣東話, 英文, 國語, 其他
付款方式
現金