詳情請登入網址:http://blog.qooza.hk/yukisuosuo
歡迎各位+我微信:babyface63719657(24小時開通)

香港穴位埋線減肥(羊腸線) 獨門秘法針法

慶祝周年紀念,首次體驗價$498(價值$1280)穴位埋線減肥(獨門秘方針法)只限100名!(大眾化既價錢)

本公司既師傅有5年經驗,信心十足,安全可靠.專業細心.,絕對有保證.(針線全新,徹底消毒)

簡介 :本店自開業以來一直以客為本,用專業、真誠、細心的態度服務客人,深受顧客的支持!對客人的承諾是:絕對貨真價實!絕不取巧!絕不Hard Sell!明碼實價!絕不另加收費! 本店採用一次性即棄用品,所有工具使用前均會徹底消毒,非常乾淨衛生!全程使用高級護膚品牌絕非來路不明的劣貨,,專業細心,絕對有保証! 本店鄰近佐敦港鐵站出口,只需步行不到五分鐘,十分方便,適合繁忙的都市人!地方乾淨企理,環境優雅,獨立廁所,獨立房間寬敞舒服,絕對是一個舒緩心身疲累及扮靚的好地方!設有男女區^^

24小時預約電話:6371-9657莊小姐(經我介紹送排毒耳穴一次,必須預約)

成功個案:http://hk.myblog.yahoo.com/chongting1127/article?mid=50

羽翹,歌手關詠珊.liz.miki楊愛瑾,Jeana,黎過本公司做穴位埋線 及 采訪本公司 !

注意:每位客人用既都系全新既,會系客人面前開,確保100%無菌,100%安全衛生^.^
 

補充資訊
詳細資料
服務
付款方式
易辦事, 現金
聯絡資料
佐敦
Mall-E 精選產品
https://88db.com.hk/Beauty/Slimming/ad-5386614/