招住調景嶺附近嘅愛心❤️姨姨 兩公婆都要翻工🤦🏻 ♀️ 想問有冇愛心姨姨想揾兼職幫手照顧小朋友,接小朋友到家照顧,所以大家住得越近越好。月薪支付(可議)☺️ 一個小朋友,係初生b女 有興趣可wts:51748391講低要求薪金,自己有冇仔女等等資料🙏🏻🙏🏻
MMikoChong

照顧一歲小朋友
AAbby

住元朗, 有數十名照顧嬰孩經驗,具多項培訓課程証書,是媽媽好邦手。
元朗陪月員或褓姆 94581550

各位家長們好, 我是謝姨姨, 家位於青衣, 鄰近青衣圖書館 / 青衣公園等公共設施。 現提供幼兒及小童托管服務, 包括長托、短托及暫托, 唯不設上門及過夜托管。 家中有足夠空間可讓小朋友自由活動。 托管活動包括以下各項, 但不限於此: 閱讀、遊戲、唱遊、美勞、小廚師等。 詳情請聯絡 謝姨姨 電話/whatsapp: +852-67613410 (有時未能即時回覆, 敬請原諒! 但我會盡快回覆你的
謝姨姨

將軍澳
MMs Wan

尋找有耐心,細心的保母
RRossetti

湊b,餵奶,換片,沖涼。(一星期3-4天) 紅日不用。
CCarrie

本人住香港新界天水圍天富苑,有超過十二年凑初生BB及小朋友經驗褓姆, 從事過幼稚園工作,曾上過陪月課程,急救課程,託兒課程, 由2005年開始已投身私人褓姆直至到宜家~ 在十二年内已幫助不小少家庭,深受家長信任,也減少他們因冇人照顧仔仔囡囡嘅心理壓力, 本人性格開朗,誠實可靠,有愛心 耐性 有責任 有交帶 有時間顴念,無偏心 對每個小朋友都一視同仁 盡心盡力 做到最好 本人冇不良嗜好 冇養寵物
黃太(清姨)

招暫托/日托/時薪/日薪保母
SShan Tsang

北区名中学退休教师辅导功课,著名高尚宽敞住宅,有儿童游戏室及儿童游乐场,24小时保安,有工人姐姐协助照顾学童及接送上下学,包住宿及早午晚三餐。
君子兰

有責任心、愛心的專業保姆
TTing

🔸️誠接 東鐵線/ 馬鐵線各站範圍上門服務🔸️全職媽媽,自己一手湊大近2歲仔仔。本人誠實有責任感,不煙不酒 🔸️工作時間:星期一至五,9~7pm 🔸️服務範圍: ✅照顧小孩在家中可以得到妥善的照顧✅簡單煮食,照顧飲食✅留意他們的行為變化,與父母保持良好的溝通✅接送小朋友返放學/興趣班✅簡單bb用具清潔🔸️時薪/日薪/月薪計算,視乎工作日數長短🔸️長湊/短湊亦可
NNono

提供托管服務 0-5歲
MMabelkp

屯門大興,上門湊b,8個月大,星期一至五,上午浮動時間,7時半或之後,至晚上7時半。
TTiffany

大家好,我是恩姨,一名本地有愛心,有耐性的EE.有一個3歲多的女兒,現時讀緊幼稚園K1,她是我一手湊大.有責任心,用媽媽的角度照顧每個小朋友,時間可大家慢慢夾,盡量和家長互相遷就,現居屯門區良景邨. 歡迎長期,短期,暫托都可以,另外也提供長期短期和暫托服務,紅曰及學校假期,給幼稚園和小學生,不上門,在我家樓下接送,價錢可商議,有需要請聯絡我,有WHATAPPS 90736268.

主要幫忙餵奶沖涼及換片
SSo wing yan
我是商家
我想 ....
登記公司目錄 公司資料
以下為公開資料, 公眾將可檢閱
業務聯絡方式
以下為公開資料, 公眾將可檢閱
登錄資料 通訊資料

已完成提交 !


請留意你提供的通訊電郵或電話,我們的審核人員可能會聯絡你。
刊登保母分類廣告
於新視窗打開 ...
下一步
我的快速搜尋
咦?你未儲存任何快速搜尋啊
廣告
公司目錄
廣告